Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK
полски Английски език Немски layouts.cs Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански

Промо кодове:REA5

Филтър

Посока на филтрирането
Най-новият
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена
  • индекс A-Z

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Завеси за баня

При подредбата на банята е необходимо да се вземе под внимание, че тя трябва да е преди всичко безопасна и лесна за почистване. Това включва и избора на душ завеси, благодарение на които няма да се налага да забърсвате непрекъснато вода от пода. Офертата ни включва душ завеси, които представляват плътна бариера срещу водата.

Завесите за баня са аксесоари са задължителни, когато имаме липса на инсталиран душ параван. Завесата за душ е от съществено значение, тъй като водата попаднала на пода, създава риск от подхлъзване. Предлагаме богат избор от завеси, които можете да изберете според вашите предпочитания.

Завеса за душ – стилна декорация и необходим аксесоар за баня

За да може завесата за душ да изпълни своята функция, тя трябва да бъде регулирана спрямо височината на помещението, ваната и нейната ширина.

Завесата за баня трябва да запълва плътно пространството между релсата за душ и дъното, както и страничните ръбове. Само тогава ще предотврати пръскането по време на къпане. Нашият асортимент включва модели с дължина 200 см, които са идеални за всяка баня. Що се отнася до ширината, завесата се предлага в два варианта – 150 см и 180 см, което предполага избор според размерите на вашата вана.

Нашите завеси са интересни елементи от декора на банята. Модерните завеси за душ REA добавят чар към всяка баня.

Нашите завеси се отличават с цветни, геометрични шарки, флорални и животински мотиви. Модните цветове и атрактивният дизайн отговорят на очакванията на клиентите, за които естетическите качества са от особено значение.

Текстилните завеси за баня са издръжливи и не залепват по тялото. Ние предлагаме висококачествени завеси за банята и гарантираме, че те ще бъдат функционални за дълго време. Тези аксесоари са чудесна и евтина алтернатива на параваните за вани.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!