Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK
полски Английски език Немски layouts.cs Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански

Промо кодове:REA5

Филтър

Посока на филтрирането
Най-новият
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена
  • индекс A-Z

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Стъклени панели за вана

Вековната дилема за вана или душ е решена! Представяме параван за вана като елемент от аксесоарите за баня. Благодарение на тази конструкция си осигурявате място, подходящо за къпане. Стъклата за ваната са бързо и ефективно решение за метаморфоза на банята и идеални за ограничено пространство.

Параванът за вана се предлага в различни размери и покрития. Можете да изберете класическо стъкло с минималистичен характер, което създава впечатление за простор. Вторият вариант е модерното Стъкло за вана с черни профили.

Душ параван – предимства

Параванът за вана има много предимства. На първо място, вашата баня е 2в1 – вана и душ – в зависимост от обстоятелствата, времето и желанието. В допълнение :

- предпазва интериора от вода,
- подобряват външния вид,
- универсална система за монтиране от едната или от другата страна на ваната,
- изработени са от закалено стъкло, което значително увеличава тяхната устойчивост на високи температури и влага,
- лесни за поддържане.

Душ параванът ще ви позволи евтино да преобразите вашата баня. Благодарение на профилите те са много стабилни. За още по-голяма функционалност някои модели са оборудвани с движещи се части. Вижте нашите сгъваеми екрани за вани.

Нашата гама от душ паравани

Нашата оферта включва както единични стъкла, така и подвижни прегради за вани . Благодарение на наличието на различни стилове и размери, можете лесно да съобразите определен елемент с характера на вашия интериор. Каним ви на удобно онлайн пазаруване с доставка до дома. Гарантираме бърз и безопасен транспорт на закупените продукти.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!