лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
Английски език layouts.de-at layouts.fr-be Български Xърватски layouts.sr-me Чешката република layouts.et layouts.fi Френски layouts.el Испански Xоландски layouts.en-ie Литовски латвийски Немски полски layouts.pt Руски Румънски layouts.sr Словашки layouts.sl украински унгарски Италиански

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Филтър

Product.flag_id
Безплатен транспорт (9)
Продукти на промоция
Покажи всичко
Производител
Rea (11)
Гаранция
Покажи всичко
Височина на батерията
от
  от до mm
Цвят
черен (5)
Материал
Tworzywo sztuczne (11)
Ширина mm
от
  от до mm
Дължина mm
от
  от до mm
Допълнителни черти
brak (11)
Посока на филтрирането
индекс A-Z
 • индекс A-Z
 • Най-новият
 • най-старите
 • най-ниската цена
 • най-висока цена

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Дозатори за течности

В тази категория дозатори за перилни препарати в онлайн магазина на Rea ще намерите само внимателно подбрани продукти. Те ще направят всяка кухня още по-функционална и в същото време по-естетична и подредена. Нашата гама от диспенсъри за течност за миене на съдове със сигурност помага да поддържате ежедневието си подредено и удобно. Трябва да се информирате за нея още сега! Разгледайте нашата гама!

Практично решение – диспенсърът за течност за миене на съдове.

С диспенсърите от онлайн магазина на Rea течността за миене на съдове ще ви е винаги под ръка, без да се набива на очи. Дозаторите за течност за миене на съдове са практично и елегантно решение за поддържане на чистотата на кухненския плот. Благодарение на разнообразието от стилове и форми е лесно да съчетаете избрания от вас диспенсър с декора и интериора на почти всяка кухня. А с монтирането му това помещение печели както откъм ред, така и откъм естетика.
В момента, в който го направите, можете да забравите за грозните съдове с течност за миене на съдове върху кухненския плот. Дозаторът за течност за миене на съдове е не само практичен, но и естетически издържан. Тези кухненски аксесоари са изработени от висококачествени материали като неръждаема стомана или здрава пластмаса. В резултат на това диспенсърите са не само полезни за ежедневните задължения, но и украсяват всяка кухня.

Екологично решение за дома – диспенсър за перилни препарати.

В онлайн магазина на Rea обръщаме специално внимание на екологичните решения. Ето защо нашите дозатори за перилни препарати позволяват прецизно дозиране на течностите, което допринася за намаляване на тяхното потребление и на количеството генерирани отпадъци. Избирайки нашите продукти, вие не само увеличавате удобството и естетиката на вашата кухня, но и допринасяте за опазването на околната среда и устойчивото развитие.

Елегантно съхранение – контейнер за течности за мивката.

Ако се нуждаете от елегантен и същевременно практичен начин за съхранение на течността за миене на съдове, контейнерите за течност за мивка от Rea са сензационно решение за това. Те могат да бъдат намерени в различни форми, цветове и дизайни в обширния онлайн магазин на Rea и лесно ще се съчетаят с интериора на вашата кухня. Те и дозаторите ще направят всяка кухня спретната и модерна.
В асортимента на магазин Rea можете да намерите различни основни аксесоари, като например диспенсър за мивка. Само заедно тези функционални аксесоари ще ви помогнат да поддържате чистота и подреденост, когато вършите ежедневните си кухненски задължения. С тях бързо и лесно можете да дозирате течността за съдове и други почистващи продукти в мивката. А това със сигурност ще допринесе за по-ефективно и приятно миене на съдове.
Нашата гама включва дозатор за течност за съдове в мивката, който може лесно да се монтира в отвора на мивката. Този тип кухненски аксесоар ви позволява удобно да дозирате течността директно в мивката. А това значително улеснява миенето на съдовете и поддържа кухнята по-подредена.

Лесен монтаж на надежден диспенсър за мивка.

Независимо от размера и формата на въпросната кухня, нашите дозатори за миещи препарати са лесни за инсталиране и се вписват във всяко пространство. Всеки се нуждае от диспенсър за течност за миене на съдове, който може лесно да се монтира в мивката. Ето защо онлайн магазинът на Rea предлага решение, предназначено да отговори на нуждите на най-широк кръг клиенти. Продуктите на Rea се характеризират с лесен монтаж и интуитивна употреба.
Разгледайте нашата гама от дозатори за мивка сега. С него лесно ще намерите кухненски аксесоари, които са напълно съобразени с вашите нужди и вкус за много голям брой хора. В онлайн магазина на Rea винаги се грижим предложенията ни да са не само функционални и практични, но и визуално привлекателни, така че ползвателят на кухнята и банята да получи не само комфорт, но и възможност да се наслади на уникалния стил на тези помещения.
Още отсега ви насърчаваме да се възползвате от професионалните съвети и подкрепата на нашите експерти, които помагат на клиентите да направят най-добрия избор на необходимите аксесоари за своя дом. Пожелаваме ви много успешно пазаруване! На добър час!

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!