лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
Английски език layouts.de-at layouts.fr-be Български Xърватски layouts.sr-me Чешката република layouts.et layouts.fi Френски layouts.el Испански Xоландски layouts.en-ie Литовски латвийски Немски полски layouts.pt Руски Румънски layouts.sr Словашки layouts.sl украински унгарски Италиански

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Филтър

Размер
L (20)
Посока на филтрирането
индекс A-Z
  • индекс A-Z
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Халати

Не е задължително излизането от вана, пълна с пяна и топла вода, да означава край на вечерното ви удоволствие. За да направите релаксацията още по-дълга, закупуването на мек, пухкав халат е идеално решение. Ние предлагаме висококачествени халати, които са задължителна част от оборудването на всички любители на релаксацията в банята. Плътните халати за баня са идеални след баня, но можете да се увиете и през всяка дълга зимна вечер. Освен че е топло, те се отличават и с елегантното си покритие, а някои от тях са с много изобретателен дизайн.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!