лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
полски Английски език Немски Чешката република Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански layouts.et Xърватски латвийски Xоландски layouts.me Cръбски layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Филтър

Размер
L (26)
Посока на филтрирането
индекс A-Z
  • индекс A-Z
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Халати

Не е задължително излизането от вана, пълна с пяна и топла вода, да означава край на вечерното ви удоволствие. За да направите релаксацията още по-дълга, закупуването на мек, пухкав халат е идеално решение. Ние предлагаме висококачествени халати, които са задължителна част от оборудването на всички любители на релаксацията в банята. Плътните халати за баня са идеални след баня, но можете да се увиете и през всяка дълга зимна вечер. Освен че е топло, те се отличават и с елегантното си покритие, а някои от тях са с много изобретателен дизайн.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!