лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK
полски Английски език Немски layouts.cs Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански

Промо кодове:REA5

Доставка Rea

Rea Доставка

Доставката на Продукта до Клиента се заплаща, освен ако Договорът за продажба не предвижда друго. Разходите за доставка на продукти (включително такси за транспорт, доставка и пощенски услуги) се посочват на Клиента на уебсайта на Онлайн магазина в раздела “Разходи за доставка” и при подаване на Поръчката, включително когато Клиентът изрази волята си да бъде обвързан от Договора за продажба.
В случай, че Клиента личното вземе Продукта директно от Продавачът, доставката е безплатна.

Продавачът предоставя на Клиента следните методи за доставка или вземане на Продукта:
- Куриер, наложен платеж.
- Лично приемане на доставката от: ul. Przędzalniana 6L, 15-688 Białystok, Poland – в работни дни, от 09:00 до 15:00.
Срокът за доставка на Продукта на Клиента е до 7 работни дни, освен ако в описанието на Продукта или при подаване на Поръчката не е посочен по-кратък период. В случай на Продукти с различни срокове за доставка, датата на доставка е най-дългата дадена дата, която обаче не може да надвишава 7 работни дни. Началото на периода за доставка на Продукта до Клиента се брои, както следва:
Ако Клиентът избере начина на плащане по банков превод, електронно плащане или разплащателна карта – от датата на кредитиране на банковата сметка или сметката на Продавача.
Ако Клиентът избере начина на плащане с наложен платеж – от датата на Договора за продажба.
Срокът, по който Продуктът трябва да бъде взет от Клиента – ако Клиентът избере лична колекция на Продукти, Продуктът ще бъде готов за вземане от Клиента в рамките на 7 работни дни, освен ако в описанието на Продукта или при подаване на Поръчката не е посочен по-кратък период. В случай на Продукти с различни условия на готовност за колекция, срокът на готовност за взимане е най-дългият предоставен срок, който обаче не може да надвишава 7 работни дни. Клиентът ще бъде допълнително информиран от Продавача за готовността на Продукта. Началната дата за колекция на Продукта от страна на клиента се брои, както следва:
- Ако Клиентът избере метода на плащане по банков превод, електронно плащане или разплащателна карта – от датата на кредитиране на банковата сметка или сметката на Продавача.
- Ако Клиентът избере наложен платеж – от датата на Договора за продажба.

  • Начин на доставка и часове *
    Ние използваме услугите на следните спедиторски компании: DPD (www.dpd.com.pl), Rohlig-Suus (www.suus.com). В зависимост от закупената стока, нейната специфичност, тегло и размери, избираме подходящата куриерска фирма и вид пратка. Куриерите доставят колети между 8.00-16.00, доставката по различно време е въпрос на добра воля на куриера. Маршрутът и точният час на доставка зависи само от куриера.
    Припомняме, че в случай на колети/пратки над 29,5 кг, куриерът не е длъжен да носи стоката до помещенията на Купувача. При такива пратки куриерът доставя стоките до сградата на адресата възможно най-близо, като отчита състоянието на пътната инфраструктура.
Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!