лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
Английски език layouts.de-at layouts.fr-be Български Xърватски layouts.sr-me Чешката република layouts.et layouts.fi Френски layouts.el Испански Xоландски layouts.en-ie Литовски латвийски Немски полски layouts.pt Руски Румънски layouts.sr Словашки layouts.sl украински унгарски Италиански

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Доставка Rea

Rea Доставка

Доставката на Продукта до Клиента се заплаща, освен ако Договорът за продажба не предвижда друго. Разходите за доставка на продукти (включително такси за транспорт, доставка и пощенски услуги) се посочват на Клиента на уебсайта на Онлайн магазина в раздела “Разходи за доставка” и при подаване на Поръчката, включително когато Клиентът изрази волята си да бъде обвързан от Договора за продажба.
В случай, че Клиента личното вземе Продукта директно от Продавачът, доставката е безплатна.

Продавачът предоставя на Клиента следните методи за доставка или вземане на Продукта:
- Куриер, наложен платеж.
- Лично приемане на доставката от: ul. Przędzalniana 6L, 15-688 Białystok, Poland – в работни дни, от 09:00 до 15:00.
Срокът за доставка на Продукта на Клиента е до 7 работни дни, освен ако в описанието на Продукта или при подаване на Поръчката не е посочен по-кратък период. В случай на Продукти с различни срокове за доставка, датата на доставка е най-дългата дадена дата, която обаче не може да надвишава 7 работни дни. Началото на периода за доставка на Продукта до Клиента се брои, както следва:
Ако Клиентът избере начина на плащане по банков превод, електронно плащане или разплащателна карта – от датата на кредитиране на банковата сметка или сметката на Продавача.
Ако Клиентът избере начина на плащане с наложен платеж – от датата на Договора за продажба.
Срокът, по който Продуктът трябва да бъде взет от Клиента – ако Клиентът избере лична колекция на Продукти, Продуктът ще бъде готов за вземане от Клиента в рамките на 7 работни дни, освен ако в описанието на Продукта или при подаване на Поръчката не е посочен по-кратък период. В случай на Продукти с различни условия на готовност за колекция, срокът на готовност за взимане е най-дългият предоставен срок, който обаче не може да надвишава 7 работни дни. Клиентът ще бъде допълнително информиран от Продавача за готовността на Продукта. Началната дата за колекция на Продукта от страна на клиента се брои, както следва:
- Ако Клиентът избере метода на плащане по банков превод, електронно плащане или разплащателна карта – от датата на кредитиране на банковата сметка или сметката на Продавача.
- Ако Клиентът избере наложен платеж – от датата на Договора за продажба.

  • Начин на доставка и часове *
    Ние използваме услугите на следните спедиторски компании: DPD (www.dpd.com.pl), Rohlig-Suus (www.suus.com). В зависимост от закупената стока, нейната специфичност, тегло и размери, избираме подходящата куриерска фирма и вид пратка. Куриерите доставят колети между 8.00-16.00, доставката по различно време е въпрос на добра воля на куриера. Маршрутът и точният час на доставка зависи само от куриера.
    Припомняме, че в случай на колети/пратки над 29,5 кг, куриерът не е длъжен да носи стоката до помещенията на Купувача. При такива пратки куриерът доставя стоките до сградата на адресата възможно най-близо, като отчита състоянието на пътната инфраструктура.
Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!