лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
полски Английски език Немски Чешката република Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански layouts.et Xърватски латвийски Xоландски layouts.me Cръбски layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Душ кабина Rea Space In Black 80x100

ID: 6799
EAN: 5902557367108
SKU: REA-K8882
 • 917,00 лв
  Безплатна доставка при плащане с карта до 5/7 работни дни
 • -
  +
 • Избраният вариант вече не е достъпен.

  Уведомете ме, когато пристигне:

технически параметри
Размер на душ-кабината: 80x100
Kolor baterii: Czarny
тип душ-кабина: Ъглова
цвят на стъклото: Транспарент - прозрачен
начин на отваряне: Плъзгащ механизъм
Монтаж: на душ коритото или пода
Височина 1950 mm
Посока на душ - кабината: универсален
Гаранция: 24 месеца
Покритие Easy Clean: Да
Производител: Rea
Описание

Представяме ви красивата и изключително функционална ъглова душ кабина Space IN. Това е продукт, който перфектно ще запълни пространството в банята ви, като същевременно поддържа безупречен външен вид и естетика на интериора. Благодарение на черните завършващи елементи нашият продукт е изключително универсален и със сигурност ще се впише в интериора на вашата баня. Благодарение на дизайна си душ кабината Space IN може да се монтира върху поднос за душ с различна височина или директно на пода. Вратата на душа се плъзга навътре, което ви помага да използвате банята по практичен начин.

Те са със защитно покритие Easy Clean, което улеснява поддържането на душ кабината чиста. Благодарение на специалната фаза на производство те са издръжливи и лесни за почистване.

Черният цвят се нанася по време на производствения процес, след което се подлага на двойно темпериране заедно с листата при 600-800°C. Това гарантира 100% издръжливост и устойчивост на надраскване и механични повреди. Това е единственият метод, който гарантира най-високо качество и дълготрайност.

*В нашата кабина използвахме иновативна система за отваряне на вратите – Autoline.

Моделът на кабината Space IN има ефективна система за плъзгане, която позволява лесно отваряне и затваряне на вратата, базирана на четири отделни ролки. Вратата се плъзга плавно навътре, което прави душ кабината изключително практична, особено в малки бани с ограничено пространство. Отворената врата не излиза извън периметъра на заграждението, което улеснява използването на самата баня, без да се намалява пространството в заграждението.

Системата за отваряне е проектирана така, че да функционира напълно гладко в продължение на години.

Instrukcja

инструкции и изтегляния

Продукти, които също могат да ви интересуват

  Бюлетин

  Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
  Регистрирайте се за бюлетина днес!