лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
полски Английски език Немски Чешката република Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански layouts.et Xърватски латвийски Xоландски layouts.me Cръбски layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Филтър

тип душ-кабина
Ъглова (136)
начин на отваряне
Плъзгащ механизъм (51)
Kolor baterii
Покажи всичко
Довършителни работи свързани с батерията
mat (99)
Размер на душ-кабината
90x90 (33)
Посока на филтрирането
индекс A-Z
  • индекс A-Z
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Душ кабини

В нашите бани все по-често се използват душ кабини като заместител на традиционна вана ако вътрешното пространство позволява. Модерните душ кабини са не само удобни за използване и практични, но и много стилни. Благодарение на огромното разнообразие от модели, можете лесно да изберете подходящата душ кабина за всяко пространство – оптимална не само по отношение на размера или формата, но и външния вид.

Подходяща душ кабина за всеки интериор

Независимо от размера и формата на банята, изборът на правилната душ кабина не би трябвало да представлява проблем. Офертата на Rea включва както стандартни, така и по-рядко срещани форми и размери. Какви?

- В малките бани душ кабина*80×80*ще бъде идеална. Полукръглата форма ще спести още повече място.
- Малко по-голямата*90×90*душ кабина осигурява по-удобно къпане и благодарение сгъваемите стени, тя може да бъде изключително функционална.
- Все по-често се избират правоъгълни модели, които изглеждат чудесно в съвременните интериори като в същото време осигуряват повече пространство по време на къпането. Предлагаме широк диапазон от размери, например 80×90, 80×100 или дори 120×90 cm.

Преградни душ стени /walk-in, без душ корито и използване на канализация, вградена в пода (например линеен отводнител), също са популярни. Това е изключително естетическо и практично решение. Освен това, благодарение на преградните душ стени, можете почти свободно да оформяте пространството, създавайки свое собствено мечтано място за душ.

Душ кабини – оферта Rea
Предложението на марката Rea включва редица решения, съобразени с разнообразните очаквания и нужди на клиентите. Всяка от нашите душ кабини е проектирана с оглед максимална издръжливост, солидност и функционалност, както и атрактивен дизайн, съобразен със съвременните тенденции. Препоръчваме ви да се запознаете с нашите предложения!

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!