Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK
полски Английски език Немски layouts.cs Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански

Промо кодове:REA5

Филтър

начин на отваряне
Плъзгащ механизъм (43)
дебелина стъклото
8 мм (83)
Довършителни работи на профилите
Покажи всичко
Размер на душ-кабината
90x90 (29)
Посока на филтрирането
Най-новият
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена
  • индекс A-Z

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Душ кабини

В нашите бани все по-често се използват душ кабини като заместител на традиционна вана ако вътрешното пространство позволява. Модерните душ кабини са не само удобни за използване и практични, но и много стилни. Благодарение на огромното разнообразие от модели, можете лесно да изберете подходящата душ кабина за всяко пространство – оптимална не само по отношение на размера или формата, но и външния вид.

Подходяща душ кабина за всеки интериор

Независимо от размера и формата на банята, изборът на правилната душ кабина не би трябвало да представлява проблем. Офертата на Rea включва както стандартни, така и по-рядко срещани форми и размери. Какви?

- В малките бани душ кабина*80×80*ще бъде идеална. Полукръглата форма ще спести още повече място.
- Малко по-голямата*90×90*душ кабина осигурява по-удобно къпане и благодарение сгъваемите стени, тя може да бъде изключително функционална.
- Все по-често се избират правоъгълни модели, които изглеждат чудесно в съвременните интериори като в същото време осигуряват повече пространство по време на къпането. Предлагаме широк диапазон от размери, например 80×90, 80×100 или дори 120×90 cm.

Преградни душ стени /walk-in, без душ корито и използване на канализация, вградена в пода (например линеен отводнител), също са популярни. Това е изключително естетическо и практично решение. Освен това, благодарение на преградните душ стени, можете почти свободно да оформяте пространството, създавайки свое собствено мечтано място за душ.

Душ кабини – оферта Rea
Предложението на марката Rea включва редица решения, съобразени с разнообразните очаквания и нужди на клиентите. Всяка от нашите душ кабини е проектирана с оглед максимална издръжливост, солидност и функционалност, както и атрактивен дизайн, съобразен със съвременните тенденции. Препоръчваме ви да се запознаете с нашите предложения!

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!