лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK
полски Английски език Немски layouts.cs Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански layouts.ee layouts.hr layouts.lv layouts.nl

:

Филтър

начин на отваряне
плъзгащ механизъм (4)
дебелина стъклото
8 мм (52)
Довършителни работи на профилите
Покажи всичко
Размер на душ-кабината
120 (11)
Посока на филтрирането
Най-новият
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена
  • индекс A-Z

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Душ паравани за Walk-in кабини

Все повече хора решават да инсталират душ, поради удобство и икономия на вода. Душ кабините са перфектни за малки бани, където поради ограниченото пространство не можете да си позволите вана. В допълнение към стандартните душ кабини, предлагаме walk-in душ кабини. Това са модерни и в същото време практични конструкции, благодарение на които можете да реализирате дори необичайните си идеи.

Walk-In душ кабина – начин за създаване на модерно и функционално пространство

Като производител сме добре запознати с актуалните тенденции в интериорния дизайн и нуждите на нашите клиенти. Така че представяме в нашата оферта модерни и изключително функционални душ кабини за всяка баня. За разлика от традиционните кабини, които нямат врати и са монтирани към стената, нашите кабини ви позволяват да приспособите структурата към размерите на вашата баня, както и към вашите индивидуални очаквания.

Walk-In душ кабини се изграждат директно на пода, благодарение на което цялата конструкция изглежда елегантно. Това решение има и практическо приложение, тъй като позволява на хората с трудна подвижност да влизат под душа без никакви проблеми. Walk-In душ кабини са издръжливи и лесни за почистване поради простата си структура.

Walk-In душ кабини – широка гама от модели

В нашето предложение ще намерите продукти с най-високо качество, които ще ви зарадват със своя дизайн и функционалност. С тяхна помощ ще създадете модерна баня, която да отговаря на вашите визуални и функционални очаквания. Предлагаме следните варианти на Walk-In душ кабини:

- изработени от закалено стъкло, устойчиво на пукнатини и надраскване,
- те се предлагат в много модели.
- избор от няколко размера,
- покрити са със специално покритие, което улеснява поддръжката,
- те са издръжливи и направени с внимание към всеки детайл.

Каним ви да разгледате нашите душ кабини и изберете модела, който ще пасне най-добре във вашата баня. Заповядайте!

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!