лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
Английски език layouts.de-at layouts.fr-be Български Xърватски layouts.sr-me Чешката република layouts.et layouts.fi Френски layouts.el Испански Xоландски layouts.en-ie Литовски латвийски Немски полски layouts.pt Руски Румънски layouts.sr Словашки layouts.sl украински унгарски Италиански

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Филтър

начин на отваряне
Плъзгащ механизъм (6)
Цвят на смесителя
Покажи всичко
Довършителни работи свързани с батерията
mat (36)
Размер на душ-кабината
120 (19)
Посока на филтрирането
индекс A-Z
  • индекс A-Z
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Душ паравани за Walk-in кабини

Все повече хора решават да инсталират душ, поради удобство и икономия на вода. Душ кабините са перфектни за малки бани, където поради ограниченото пространство не можете да си позволите вана. В допълнение към стандартните душ кабини, предлагаме walk-in душ кабини. Това са модерни и в същото време практични конструкции, благодарение на които можете да реализирате дори необичайните си идеи.

Walk-In душ кабина – начин за създаване на модерно и функционално пространство

Като производител сме добре запознати с актуалните тенденции в интериорния дизайн и нуждите на нашите клиенти. Така че представяме в нашата оферта модерни и изключително функционални душ кабини за всяка баня. За разлика от традиционните кабини, които нямат врати и са монтирани към стената, нашите кабини ви позволяват да приспособите структурата към размерите на вашата баня, както и към вашите индивидуални очаквания.

Walk-In душ кабини се изграждат директно на пода, благодарение на което цялата конструкция изглежда елегантно. Това решение има и практическо приложение, тъй като позволява на хората с трудна подвижност да влизат под душа без никакви проблеми. Walk-In душ кабини са издръжливи и лесни за почистване поради простата си структура.

Walk-In душ кабини – широка гама от модели

В нашето предложение ще намерите продукти с най-високо качество, които ще ви зарадват със своя дизайн и функционалност. С тяхна помощ ще създадете модерна баня, която да отговаря на вашите визуални и функционални очаквания. Предлагаме следните варианти на Walk-In душ кабини:

- изработени от закалено стъкло, устойчиво на пукнатини и надраскване,
- те се предлагат в много модели.
- избор от няколко размера,
- покрити са със специално покритие, което улеснява поддръжката,
- те са издръжливи и направени с внимание към всеки детайл.

Каним ви да разгледате нашите душ кабини и изберете модела, който ще пасне най-добре във вашата баня. Заповядайте!

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!