лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
Английски език layouts.de-at layouts.fr-be Български Xърватски layouts.sr-me Чешката република layouts.et layouts.fi Френски layouts.el Испански Xоландски layouts.en-ie Литовски латвийски Немски полски layouts.pt Руски Румънски layouts.sr Словашки layouts.sl украински унгарски Италиански

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Филтър

Монтаж
на пода (6)
Посока на филтрирането
индекс A-Z
  • индекс A-Z
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Квадратни корита

Банята е пространство за релакс, следователно практичното и оборудване е толкова важно, колкото и естетиката на интериора. Квадратното корито за душ кабина от нашия асортимент със сигурност ще привлече вниманието.

Предлагаме квадратни душ корита, които се отличават със своята форма, модерно покритие и елегантен стил. Освен това използването им е чисто удоволствие . Те са проектирани с цел максимална функционалност.

Нашата оферта включва:

- квадратни душ корита 80х80
- квадратни душ корита 90х90.

Формата и размерите на тези модели са проектирани според спецификата на всяко пространство. Те пасват както в по-малки, така и в по-големи бани.

Квадратни акрилни и минерално- акрилни душ корита – съчетание от добър вкус и първокласно качество

Нашият асортимент от квадратни душ корита имат различни размери и са изработени от интересни материали. Благодарение на това можете да направите избор според размера на банята. Душ кабината 90×90 и нейният по-малък аналог могат да бъдат избрани в съответствие с визуалната концепция на пространството.

Квадратните акрилни душ корита пасват на почти всяка баня. Ние се спряхме на модели, отличаващи се със снежнобял цвят, които подчертават елегантно банята. Повърхността им е лесна за почистване и много приятна на допир за по-релаксиращо и приятно къпане.

Квадратната душ кабина 90×90 и моделът 80×80 също могат да бъдат изработени от минерален акрил. Предлагаме оборудване, което пасва идеално на бани, декорирани в индустриален стил и с малко по-строг характер. Минералният акрил има уникален външен вид – повърхността му наподобява естествен камък. Душовите корита от този материал са издръжливи и в същото време имат уникален дизайн.

За да може нашата оферта да даде възможност за избор съобразен с нуждите на потребителите се погрижихме за разнообразна гама от предложения. Предлагаме 90×90 плоско душ корито и нейния по-дълбок с няколко сантиметра вариант.

Нашият асортимент е за всеки, който обръща внимание и на най-малкия детайл в обзавеждането за баня. Предлагаме душ корита, изработени от висококачествени суровини – предпочитани на пазара и оценени от нашите клиенти.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!