лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
полски Английски език Немски Чешката република Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански layouts.et Xърватски латвийски Xоландски layouts.me Cръбски layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

КОД ЗА ОТСТЪПКАREA-5

Филтър

Монтаж
на пода (3)
Посока на филтрирането
индекс A-Z
  • индекс A-Z
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Квадратни корита

Банята е пространство за релакс, следователно практичното и оборудване е толкова важно, колкото и естетиката на интериора. Квадратното корито за душ кабина от нашия асортимент със сигурност ще привлече вниманието.

Предлагаме квадратни душ корита, които се отличават със своята форма, модерно покритие и елегантен стил. Освен това използването им е чисто удоволствие . Те са проектирани с цел максимална функционалност.

Нашата оферта включва:

- квадратни душ корита 80х80
- квадратни душ корита 90х90.

Формата и размерите на тези модели са проектирани според спецификата на всяко пространство. Те пасват както в по-малки, така и в по-големи бани.

Квадратни акрилни и минерално- акрилни душ корита – съчетание от добър вкус и първокласно качество

Нашият асортимент от квадратни душ корита имат различни размери и са изработени от интересни материали. Благодарение на това можете да направите избор според размера на банята. Душ кабината 90×90 и нейният по-малък аналог могат да бъдат избрани в съответствие с визуалната концепция на пространството.

Квадратните акрилни душ корита пасват на почти всяка баня. Ние се спряхме на модели, отличаващи се със снежнобял цвят, които подчертават елегантно банята. Повърхността им е лесна за почистване и много приятна на допир за по-релаксиращо и приятно къпане.

Квадратната душ кабина 90×90 и моделът 80×80 също могат да бъдат изработени от минерален акрил. Предлагаме оборудване, което пасва идеално на бани, декорирани в индустриален стил и с малко по-строг характер. Минералният акрил има уникален външен вид – повърхността му наподобява естествен камък. Душовите корита от този материал са издръжливи и в същото време имат уникален дизайн.

За да може нашата оферта да даде възможност за избор съобразен с нуждите на потребителите се погрижихме за разнообразна гама от предложения. Предлагаме 90×90 плоско душ корито и нейния по-дълбок с няколко сантиметра вариант.

Нашият асортимент е за всеки, който обръща внимание и на най-малкия детайл в обзавеждането за баня. Предлагаме душ корита, изработени от висококачествени суровини – предпочитани на пазара и оценени от нашите клиенти.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!