Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK
полски Английски език Немски layouts.cs Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански

Промо кодове:REA5

Филтър

Посока на филтрирането
Най-новият
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена
  • индекс A-Z

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Душ панели

Всичко, което трябва да направите, е да посетите магазин Rea, за да закупите наличните душ панели. Това е идеалното решение за всички, които искат да се наслаждават ежедневно на предимствата на хидромасажа.

Непрекъснато допълваме асортимента си с нови модели душ панели. Това улеснява избора на комплект, който да подхожда на интериора, така и на функционалността. Не сте сигурни кои душове да изберете? Нашите специалисти ще ви помогнат с избора на най-добрия вариант. Благодарение на тях ще инсталирате удобен душ панел във вашата баня, който перфектно ще се впише в интериора. В зависимост от индивидуалните предпочитания и нужди, можете да закупите пълен комплект душ панели, както и отделни елементи, които да го допълнят.

Душове – на какво трябва да се обърне внимание, когато ги купувате?

Когато избирате правилния душ за кабина, трябва да обърнете внимание на определени характеристики. Изберете модели, които са оформени и оразмерени с едни и същи параметри и подчертават смесителя и дъждовната глава. Много е важно продукта да има система за регулация на потока и консумацията на вода, както и за ефективно отстраняване на котления камък. Функционалният душ обикновено е снабден с практичен метален маркуч, който се отличава с устойчивост на механични повреди и активни вещества, съдържащи се в препаратите.

Също така трябва да запомните, че душовете имат различни смесители. Напоследък термостатните модели станаха много популярни. Оборудваният с тях душ гарантира постоянната температура на водата.
Всичко е възможно с Rea! Каним ви да се запознаете с новите ни предложения!

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!