Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK
полски Английски език Немски layouts.cs Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански

Промо кодове:REA5

Филтър

Посока на филтрирането
Най-новият
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена
  • индекс A-Z

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Комплект за баня/смесители

Стимулиращ сутрешен душ или може би релаксиращ вечерен душ? Предложените от Rea решения удивляват със своята функционалност и гъвкавост. Нашите дизайнери обаче не забравят и за естетиката, която е еднакво важна за повечето потребители. Ето защо в нашия магазин ще намерите комплекти за душ/смесители за душ, в крак с най-новите модни тенденции.

Перфектният душ комплект за стилна баня

Именно комплектът за душ и смесители е изразителен елемент във всяка баня, така че в този случай функцията трябва да върви ръка за ръка с естетиката. В днешно време съществуват много и разнообразни аксесоари, които оформят атмосферата и резонанса на интериора. Най-популярните покрития са:

- хром,
- злато,
- черен месинг,
- мед,
- розово злато.

Комплектите се различават по форма, брой и вид елементи. Те могат да бъдат както невероятно модерни, така и в ретро стил. Освен това има вградени, открити или окачени душ панели и смесители. Днес най-често избирания модел е комплектът душ смесител с дъждовна глава. Друго популярно решение е термостатът, който позволява прецизен контрол на температурата на водата. Обикновено душ комплектът и смесител пасва и за вани.

Rea душ комплекти – най-високо качество

Офертата на Rea включва много модели душ комплекти и смесители, сред които лесно можете да намерите такъв, който да отговаря на вашите нужди и вкус. Нашите душ комплекти и смесители се отличават с качество, внимателна изработка и най-високо качество материали. Благодарение на това атрактивният им външен вид, солидност и функционалност остават непроменени в продължение на години.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!