лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
полски Английски език Немски Чешката република Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански layouts.et Xърватски латвийски Xоландски layouts.me Cръбски layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

КОД ЗА ОТСТЪПКАREA-5

Филтър

Посока на филтрирането
индекс A-Z
  • индекс A-Z
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Тоалетна чиния

  • Необходима за баня – тоалетна седалка *

Трябва да запомните няколко елементарни неща. Използваните довършителни материали трябва да са устойчиви на променящи се температури и повишена влажност. Те също трябва да бъдат изработени от материали, които лесно се почистват. Банята е място, където почистването често изисква много време и точност.

Никоя баня няма да изглежда добре без внимателно подбрани аксесоари. Една от тях е тоалетната седалка. Удобното използване на тоалетната е невъзможно без тоалетна седалка. Тоалетната седалка увеличава не само комфорта при използване на тоалетната чиния. Подобрява нивото на безопасност и се грижи за правилната хигиена при използване на това място. Или може би е време да смените стария модел с нов?

  • Тоалетна седалка като елемент на декорация *

Много хора може да се запитат: защо ми трябва нова тоалетна седалка, ако старата все още е напълно невредима? Именно за да внесе нотка на декоративност на това място. Тоалетната седалка е елемент, без който не може да мине нито една тоалетна чиния.

В допълнение към факта, че този артикул се използва в ежедневните дейности, той често има и декоративна функция. И поради тази причина трябва да има и специфичен външен вид. Класическото бяло пасва на всеки интериорен стил. Това е толкова универсален цвят. Въпреки това, ние предлагаме много по-широк избор. Искате ли да внесете малко авангард в тоалетната? С право. Кой каза, че трябва да разчитаме само на стандартни цветове? Всички хора, които харесват енергични акценти в интериора, ще намерят нещо за себе си в нашето предложение.

Капакът за тоалетна чиния закупен от нашия магазин е висококачествен артикул. Изработена от дуропласт, гарантира продължителна употреба. И ние, като магазин, предлагаме 24-месечна гаранция в момента на покупката. Капакът на тоалетната седалка е универсален по размер, така че ще се побере в много общодостъпни тоалетни чинии. Правилно профилиран, той трябва да отговаря на очакванията на всеки от нас.

  • Бавно затварящ се капак на тоалетната чиния. Удобство и използваемост *

Тоалетната седалка има много чувствителни места, достъпът до които може да бъде труден. Бавно затварящата се тоалетна седалка е оборудвана със съединител за бързо освобождаване. Това улеснява почистването, тъй като може да се демонтира и постави обратно. Това значително улеснява процеса на почистване и значително намалява неговата продължителност. Стигането до мръсни кътчета много често е дразнещо и обезкуражава от предприемането на този вид дейност.

Препоръчваме ви да се запознаете с нашия асортимент. Отличното качество на продукта, големият избор и 24-месечната гаранция са особено ценени предимства от потребителите, които предлагаме.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!