лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
Английски език layouts.de-at layouts.fr-be Български Xърватски layouts.sr-me Чешката република layouts.et layouts.fi Френски layouts.el Испански Xоландски layouts.en-ie Литовски латвийски Немски полски layouts.pt Руски Румънски layouts.sr Словашки layouts.sl украински унгарски Италиански

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Филтър

Посока на филтрирането
индекс A-Z
  • индекс A-Z
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Тоалетна чиния

  • Необходима за баня – тоалетна седалка *

Трябва да запомните няколко елементарни неща. Използваните довършителни материали трябва да са устойчиви на променящи се температури и повишена влажност. Те също трябва да бъдат изработени от материали, които лесно се почистват. Банята е място, където почистването често изисква много време и точност.

Никоя баня няма да изглежда добре без внимателно подбрани аксесоари. Една от тях е тоалетната седалка. Удобното използване на тоалетната е невъзможно без тоалетна седалка. Тоалетната седалка увеличава не само комфорта при използване на тоалетната чиния. Подобрява нивото на безопасност и се грижи за правилната хигиена при използване на това място. Или може би е време да смените стария модел с нов?

  • Тоалетна седалка като елемент на декорация *

Много хора може да се запитат: защо ми трябва нова тоалетна седалка, ако старата все още е напълно невредима? Именно за да внесе нотка на декоративност на това място. Тоалетната седалка е елемент, без който не може да мине нито една тоалетна чиния.

В допълнение към факта, че този артикул се използва в ежедневните дейности, той често има и декоративна функция. И поради тази причина трябва да има и специфичен външен вид. Класическото бяло пасва на всеки интериорен стил. Това е толкова универсален цвят. Въпреки това, ние предлагаме много по-широк избор. Искате ли да внесете малко авангард в тоалетната? С право. Кой каза, че трябва да разчитаме само на стандартни цветове? Всички хора, които харесват енергични акценти в интериора, ще намерят нещо за себе си в нашето предложение.

Капакът за тоалетна чиния закупен от нашия магазин е висококачествен артикул. Изработена от дуропласт, гарантира продължителна употреба. И ние, като магазин, предлагаме 24-месечна гаранция в момента на покупката. Капакът на тоалетната седалка е универсален по размер, така че ще се побере в много общодостъпни тоалетни чинии. Правилно профилиран, той трябва да отговаря на очакванията на всеки от нас.

  • Бавно затварящ се капак на тоалетната чиния. Удобство и използваемост *

Тоалетната седалка има много чувствителни места, достъпът до които може да бъде труден. Бавно затварящата се тоалетна седалка е оборудвана със съединител за бързо освобождаване. Това улеснява почистването, тъй като може да се демонтира и постави обратно. Това значително улеснява процеса на почистване и значително намалява неговата продължителност. Стигането до мръсни кътчета много често е дразнещо и обезкуражава от предприемането на този вид дейност.

Препоръчваме ви да се запознаете с нашия асортимент. Отличното качество на продукта, големият избор и 24-месечната гаранция са особено ценени предимства от потребителите, които предлагаме.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!