Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK
полски Английски език Немски layouts.cs Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански

Промо кодове:REA5

Филтър

Цвят тоалетна чиния
Покажи всичко
Посока на филтрирането
Най-новият
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена
  • индекс A-Z

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Бидета

Бидето е практичен уред, който гарантира максимална хигиена. Преди дузина или повече години, те бяха инсталирани само в луксозни апартаменти. В момента обаче, те все по-често се монтират в баните на нови или реновирани апартаменти. Бидетата наподобяват тоалетна чиния, съчетана с мивка. В онлайн магазина REA можете допълнително да закупите функционални смесители за биде. Някои модели се предлагат с капак, което е добре за поддържане и чистота. След предприемане на необходимите хигиенни мерки бидето може удобно да се затвори, предотвратявайки разпространението на микроби и неприятни миризми.

Гаранцията за максимална чистота и свежест са дъските с антибактериални покрития. В зависимост от избрания модел, седалката може да бъде класическа или с плавно затваряне. Вторият вариант е популярен сред клиентите поради по-малкото шум и намаления риск от увреждане на керамичните ръбове.

Бидета стоящи или висящи – това е въпросът …

Както при тоалетните, бидето може да бъде окачено или стоящо. Окаченото биде се отличава с елегантен външен вид. Също така се вписва перфектно в интериори в модерен стил, а почистването е бързо и ефективно поради достъпа до цялата площ на пода в банята. Струва си обаче да знаете, че окачените бидета са по-трудни за инсталиране от класическите стоящите модели. Обикновено за целта е необходима специална монтажна рамка. Бидето също може да бъде прикрепено към стената с помощта на специални винтове.

Бидетата , налични в магазин REA, се предлагат в различни цветови варианти. Освен класическите бели модели, можете да закупите в черна или сребърна цветова гама. Можете също така да закупите и бидета предназначени за деца.
Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!