лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
Английски език layouts.de-at layouts.fr-be Български Xърватски layouts.sr-me Чешката република layouts.et layouts.fi Френски layouts.el Испански Xоландски layouts.en-ie Литовски латвийски Немски полски layouts.pt Руски Румънски layouts.sr Словашки layouts.sl украински унгарски Италиански

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Плъзгащи врати за душ кабина Rea Alex Black 90

ID: 9091
EAN: 5902557354573
SKU: REA-K9638
 • 673,00 лв
  Безплатна доставка при плащане с карта до 5/7 работни дни
 • -
  +
 • Избраният вариант вече не е достъпен.

  Уведомете ме, когато пристигне:

технически параметри
Начин на отваряне на вратата: На релси
Размер на душ-вратата: 90
Посока на отваряне на врата: универсално
дебелина стъклото: 4 мм
Височина на душ - вратата 190 cm
Материал на профила: Алуминий
Материал на дръжките: Месинг
Довършителни работи на профилите: Черен
Регулиране на профили: 100 mm
Комплект уплътнители: да
Възможност за монтаж без душ-корито: да
Гаранция: 24 месеца
Производител: Rea
Описание

Представяме ви модерна и изключително функционална душ врата от типа Alex. Това е продукт, който перфектно ще запълни пространството в банята ви, като същевременно поддържа безупречен външен вид и естетика на интериора. Благодарение на своя дизайн вратата може да се монтира върху поднос за душ или директно върху пода с линейно оттичане. Подходящи подложки за душ и отводнителни тръби можете да намерите в други наши търгове.
Благодарение на черното покритие нашият продукт е изключително елегантен и същевременно многофункционален и със сигурност ще се впише във вашия интериорен дизайн, независимо дали става въпрос за баня в модерен или класически стил.

Душ-врати – най-добрият избор за любителите на модерния дизайн.

Тази врата е чудесен избор за всеки, който отдава голямо значение на комфорта. Изработена от прозрачно стъкло, повърхността оптически увеличава пространството, което я прави идеална дори за малки бани. В същото време това е отличен начин за показване на смесителя. Душ вратите Rea в черно са декорирани с алуминиеви профили в черно. Тези елементи са устойчиви на надраскване и повреда. От друга страна, месинговите дръжки гарантират издръжливост и красив външен вид в продължение на много години.

Плъзгащите се врати не заемат много място, поради което са особено препоръчителни за собствениците на малки бани. Този тип модел е много популярен. Когато ги отваряте, не е необходимо да се притеснявате, че ще се закачат за други фитинги. Друго важно предимство е лесното почистване. Крилата се плъзгат по водачите. Това от своя страна води до по-малък риск от механични повреди в сравнение с моделите с панти. Вратата Rea Alex Black се отличава и с тихо и плавно функциониране, което я прави приятна за използване. Цялото устройство се състои от един неподвижен и два плъзгащи се елемента. Посоката на целевата врата е дясна. За да се промени посоката на движение на вратата към лявата страна, вертикалните профили в плъзгащия се елемент с изпъкналата лента на дръжката трябва да се отвинтят и да се преместят от другата страна на стъклото. Ако изберете представения модел, можете да разчитате на лесен монтаж. Включени са и комплект уплътнения.

инструкции и изтегляния

Продукти, които също могат да ви интересуват

  Бюлетин

  Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
  Регистрирайте се за бюлетина днес!