лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
полски Английски език Немски Чешката република Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански layouts.et Xърватски латвийски Xоландски layouts.me Cръбски layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

КОД ЗА ОТСТЪПКАREA-5

Филтър

Довършителни работи свързани с батерията
połysk (142)
Посока на филтрирането
индекс A-Z
  • индекс A-Z
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Смесители за баня

Банята е място, което трябва да бъде функционално и удобно. Използва се не само за поддържане на хигиена, но в много случаи е и зона за релакс. Ето защо е важно не само да изберете санитарни елементи и допълнително оборудване, но и да подхождате правилно към Смесителите за баня . Аксесоарите и смесителите засягат не само удобството, но също играят много важна роля при естетиката на интериора.

Кои смесители за баня са най-подходящи?

В банята има специфични условия, които могат да повлияят неблагоприятно на обзавеждането. Остатъците от влага, пара и козметика имат отрицателен ефект не само върху санитарната керамика но и върху смесителите за баня . Следователно те трябва да бъдат изработени от материали, устойчиви на тези фактори и лесни за почистване. Важен критерий за подбор е моделът и стилът на смесителя , така че да се съчетае с естеството на интериорния дизайн. В асортимента на нашия онлайн магазин ще намерите смесители от различни видове:
- класическа версия,
- модерна с керамична глава,
- комплекти смесители,
- смесители с различна височина и размери,
- дюзи за душ,
- обков за вана,
- смесители за биде .
Отделните модели се предлагат в различни цветове. Имаме сребърни смесители, както и черни, златни или розово златни. В допълнение към класическите и модерни модели, интересно предложение са продуктите в ретро стил.

Смесители за баня – онлайн магазин
Нашата оферта включва богат избор обзавеждане за баня. Предлагаме и допълнителни аксесоари за комфорт при използване на санитарните помещения. В зависимост от обзавеждането може да изберете стенни смесители или вградени смесители. Разнообразната гама от продукти ще ви улесни при избора. Заповядайте!

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!