лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
Английски език layouts.de-at layouts.fr-be Български Xърватски layouts.sr-me Чешката република layouts.et layouts.fi Френски layouts.el Испански Xоландски layouts.en-ie Литовски латвийски Немски полски layouts.pt Руски Румънски layouts.sr Словашки layouts.sl украински унгарски Италиански

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Филтър

Довършителни работи свързани с батерията
połysk (142)
Посока на филтрирането
индекс A-Z
  • индекс A-Z
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Смесители за баня

Банята е място, което трябва да бъде функционално и удобно. Използва се не само за поддържане на хигиена, но в много случаи е и зона за релакс. Ето защо е важно не само да изберете санитарни елементи и допълнително оборудване, но и да подхождате правилно към Смесителите за баня . Аксесоарите и смесителите засягат не само удобството, но също играят много важна роля при естетиката на интериора.

Кои смесители за баня са най-подходящи?

В банята има специфични условия, които могат да повлияят неблагоприятно на обзавеждането. Остатъците от влага, пара и козметика имат отрицателен ефект не само върху санитарната керамика но и върху смесителите за баня . Следователно те трябва да бъдат изработени от материали, устойчиви на тези фактори и лесни за почистване. Важен критерий за подбор е моделът и стилът на смесителя , така че да се съчетае с естеството на интериорния дизайн. В асортимента на нашия онлайн магазин ще намерите смесители от различни видове:
- класическа версия,
- модерна с керамична глава,
- комплекти смесители,
- смесители с различна височина и размери,
- дюзи за душ,
- обков за вана,
- смесители за биде .
Отделните модели се предлагат в различни цветове. Имаме сребърни смесители, както и черни, златни или розово златни. В допълнение към класическите и модерни модели, интересно предложение са продуктите в ретро стил.

Смесители за баня – онлайн магазин
Нашата оферта включва богат избор обзавеждане за баня. Предлагаме и допълнителни аксесоари за комфорт при използване на санитарните помещения. В зависимост от обзавеждането може да изберете стенни смесители или вградени смесители. Разнообразната гама от продукти ще ви улесни при избора. Заповядайте!

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!