Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK
полски Английски език Немски layouts.cs Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански

Промо кодове:REA5

Филтър

Довършителни работи свързани с батерията
черен мат (19)
Посока на филтрирането
Най-новият
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена
  • индекс A-Z

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Смесители за вани и вграждане

Когато проектирате банята, обърнете внимание на всички елементи, които са важни за интериора и влияят върху нейната функционалност. Смесителите за вана са една от частите, които трябва да бъдат подбрани внимателно, с оглед употреба и стилен външен вид. Важно е да се съобразят размера, формата и начина на монтаж. Препоръчваме:

- вградени смесители за вана,
- смесители – монтирани отвън/стенни,
- смесители за вана и душ.

За да можем да отговорим на всички нужди на потребителя, сме подготвили асортимент от смесители за вана в различна цветова гама: черно, бяло, сребро и злато. Предлагаме много възможности и с удоволствие ще ви помогнем да създадете хармония.

Класически или модерен смесител за вана?

Дали смесител за стенен монтаж? Или смесител за вграждане? Класически хром или иновативно черно със златни акценти? Кран или дръжки? Много са въпросите. Но на всички тях ще отговорят специалистите от нашия магазин.

Предлагаме вградени смесители за вани, които създават минималистичен и елегантен интериор. Благодарение на висококачествените материали, като месинг или ABS, успяхме да получим надеждни продукти като осигуряваме и 2-годишна гаранция.

Смесител за вана с или без душ – нашето предложение

Смесителят за вана за стенен монтаж се предлага с или без душ. Подготвили сме асортимент, в който отделните елементи са естетични, отговарят на съвременните тенденции и преди всичко са надеждни и лесни за почистване. В допълнение към вградените смесители, можете да купите класически високи смесители, които ще ви позволят да създадете стил с препратка към ретро визия.

Заповядайте онлайн!

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!