лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
Английски език layouts.de-at layouts.fr-be Български Xърватски layouts.sr-me Чешката република layouts.et layouts.fi Френски layouts.el Испански Xоландски layouts.en-ie Литовски латвийски Немски полски layouts.pt Руски Румънски layouts.sr Словашки layouts.sl украински унгарски Италиански

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Умивалник за плот Rea SAMI GOLD WHITE

ID: 4008
EAN: 5902557343171
SKU: REA-U1801
 • 275,00 лв
  Безплатна доставка при плащане с карта до 5/7 работни дни
 • -
  +
 • Избраният вариант вече не е достъпен.

  Уведомете ме, когато пристигне:

технически параметри
Начин на монтаж: За плот
Цвят: златен/бял
Дълбочина на умивалника 100 mm
Материал: санитарна керамика
Височина на умивалника 120 mm
Отвор на батерията: Не
Дължина на умивалника 360 mm
Отвор за преливане: Не
Ширина на умивалника 360 mm
Диаметърът на дренажния отвор: 45 мм
Гаранция: 24 месеца
Производител: Rea
Описание

Представяме ви красивия и изключително функционален и модерен умивалник SAMI Gold White. Това е продукт, който перфектно ще запълни пространството в банята ви, като същевременно поддържа безупречен външен вид и естетика на интериора. Умивалникът е пригоден за монтаж върху плот или шкаф. Изработена е от висококачествена санитарна керамика. Благодарение на специалната фаза на производство той е издръжлив и лесен за почистване, а цветът му не избледнява дори след много години. Подходящи кранове и тапи за умивалника можете да намерите в други наши търгове. Каним ви да разгледате нашата оферта.

Умивалникът Sami е изработен с помощта на най-новата технология SLIM EDGE, която дава възможност да се получи форма с невероятно тънки ръбове. Цялата композиция е изпълнена в най-модерния цвят за сезона. В комбинация с белия смесител умивалникът представлява перфектно дуо, което ще зарадва всеки. На снимката са показани смесителите Lugango Gold и запушалката в същия красив цвят заедно с умивалника.

инструкции и изтегляния

Продукти, които също могат да ви интересуват

  Бюлетин

  Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
  Регистрирайте се за бюлетина днес!