лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
полски Английски език Немски Чешката република Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански layouts.et Xърватски латвийски Xоландски layouts.me Cръбски layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

КОД ЗА ОТСТЪПКАREA-5

За нас Rea

Марката REA дебютира на Полския пазар през 1993 година.

Оттогава, в отговор на вашите нужди, ние допълваме нашата оферта с нови, висококачествени, модерни продукти. Ние сме специализирани в производството и вноса на стоки в областта на обзавеждането за баня и кухня. Въз основа на дългогодишен опит, ние гарантираме, че всички наши продукти са 100% безопасни за здравето и изключително функционални.

Нашият асортимент Ви позволява да оборудвате банята с елементи като паравани, душ кабини, вдлъбнатини на вратите, душ панели, вградени комплекти и елементи, душове, батерии, линейни канали, санитарна керамика.
Ние се грижим систематично да обогатяваме нашата оферта с нови елементи с висока естетическа и функционална стойност.

Отворени сме за всякакви предложения и мнения – нашият приоритет е удовлетвореността на клиентите и осъществяването на най-сложните очаквания. Над 500 000 доволни клиенти вече са се погрижили за оборудването за баня при нас. Гарантираме богат избор от продукти за баня, професионални съвети и приятно обслужване.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!