лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
Английски език layouts.de-at layouts.fr-be Български Xърватски layouts.sr-me Чешката република layouts.et layouts.fi Френски layouts.el Испански Xоландски layouts.en-ie Литовски латвийски Немски полски layouts.pt Руски Румънски layouts.sr Словашки layouts.sl украински унгарски Италиански

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

За нас Rea

Марката REA дебютира на Полския пазар през 1993 година.

Оттогава, в отговор на вашите нужди, ние допълваме нашата оферта с нови, висококачествени, модерни продукти. Ние сме специализирани в производството и вноса на стоки в областта на обзавеждането за баня и кухня. Въз основа на дългогодишен опит, ние гарантираме, че всички наши продукти са 100% безопасни за здравето и изключително функционални.

Нашият асортимент Ви позволява да оборудвате банята с елементи като паравани, душ кабини, вдлъбнатини на вратите, душ панели, вградени комплекти и елементи, душове, батерии, линейни канали, санитарна керамика.
Ние се грижим систематично да обогатяваме нашата оферта с нови елементи с висока естетическа и функционална стойност.

Отворени сме за всякакви предложения и мнения – нашият приоритет е удовлетвореността на клиентите и осъществяването на най-сложните очаквания. Над 500 000 доволни клиенти вече са се погрижили за оборудването за баня при нас. Гарантираме богат избор от продукти за баня, професионални съвети и приятно обслужване.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!