Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK
полски Английски език Немски layouts.cs Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански

Промо кодове:REA5

Филтър

Посока на филтрирането
Най-новият
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена
  • индекс A-Z

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Части за душ кабини

Когато купувате обзавеждане за баня, трябва да се снабдите с подходящите резервни части за душ кабината. В магазин Rea ще намерите всичко необходимо за вашата баня. Нашият асортимент непрекъснато е допълван от най-висококачествените аксесоари.

Предлагаме дръжки, панели и уплътнения, които са универсални за повечето душ комплекти. Произвеждаме и предлагаме компоненти за душ кабини от няколко години. Продуктите ни се характеризират с надеждност и издръжливост. Аксесоарите за баня са изработени от трайни и устойчиви на механични повреди материали. Това гарантира тяхната експлоатация дори при условия на интензивна употреба. Не е нужно да се притеснявате, че частите за душ кабини, закупени в Rea*, ще ръждясат бързо. Те са максимално защитени от корозия. Благодарение на това можете да сте сигурни, че закупените от нас аксесоари ще изглеждат като нови дори след няколко години употреба.

Аксесоари за душ кабини – малките и незабележими детайли са от значение!

Душ кабината е проектирана така, че ефективно да изолира банята от вода. Това се дължи на внимателно подбрани части, като уплътнения, панели и магнитни ролки. Ако тези елементи на душ кабината се повредят, тя престава да изпълнява правилно функцията си. Следователно, струва си да помислите предварително за закупуването на части предварително. Ще намерите правилните аксесоари в нашия магазин. Не забравяйте, че дори подмяната на малък детайл може значително да подобри душ кабината.

Предлагаме възможност за закупуване на препарати против котлен камък. Заповядайте!

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!