Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK
полски Английски език Немски layouts.cs Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански

Промо кодове:REA5

Филтър

Цвят
Покажи всичко
Посока на филтрирането
Най-новият
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена
  • индекс A-Z

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Вградени стелажи

Перфектно завършената и функционална баня е мечта за всеки. В този ред на мисли, имаме страхотно предложение за вас и това са рамките за вграждане, благодарение на които инсталираната санитарна керамика изглежда спретнато и модерно. Тоалетната рамка ви позволява да скриете не само казанчето, но и всички свръзки към него. В магазин Rea можете да купите практична и функционална тоалетна с рамка за окачване. Тук ще намерите модели предназначени не само за използване с тоалетни чинии, но и с бидета. Много удобно решение е закупуването на монтирана висяща тоалетна, продавана в комплект с тоалетна седалка, предлагана в класически вариант или бавно затваряне. Всяка рамка за вграждане е допълнително оборудвана с казанче и бутони, както и аксесоари, необходими за монтаж.

Монтажни рамки – защо си струва да инвестирате в тях? Можете лесно да инсталирате тоалетна с рамка за вграждане във вашата баня. Всички елементи в комплекта са изработени от най-висококачествени материали, устойчиви на вредното въздействие на влагата и активните вещества, съдържани в почистващите препарати.

Вградения механизъм за измиване не нарушава вида на банята. Тоалетните рамки са идеални за малки бани, позволявайки разположението на тоалетната на всяко място.

Тоалетната рамка, закупена в магазин Rea, се вписва идеално както в модерен, така и в класически интериор за баня. Предоставяме отделна гаранция за всеки елемент от комплекта. Каним ви сърдечно да се възползвате от нашата оферта!

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!