Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK
полски Английски език Немски layouts.cs Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански

Промо кодове:REA5

Филтър

Начин на монтаж
Стоящи (5)
Цвят
Покажи всичко
Отвор на батерията
Покажи всичко
Отвор за преливане
Покажи всичко
Długość umywalki - zakres
Покажи всичко
Szerokość umywalki - zakres
Покажи всичко
Посока на филтрирането
Най-новият
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена
  • индекс A-Z

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Умивалници, самостоятелни мивки

Правилно подбраният умивалник трябва да е удобен и да съответства на интериорния дизайн. Клиентите с малки бани трябва да обърнат специално внимание на избора на санитарна керамика. Самостоятелните умивалници са най-безопасният вариант, който се отличава с компактни размери и уникална естетика. Такива мивки са практични за всяка баня. Самостоятелните умивалници също са най-добрият избор, ако имате отделна тоалетна, където ограниченото пространство позволява монтиране на тоалетна чиния и малка мивка. Наличните умивалници в нашата оферта се отличават с:

- уникален дизайн,
- детайлност,
- различни модели,
- изработени от най-качествените материали,
- лесен монтаж,
- компактен размер.

Баня със свободно стоящ умивалник изглежда много елегантно и модерно. Всичко, което трябва да направите, е да изберете правилния смесител за мивката, за да придадете на помещението допълнителен декор.

Самостоятелен умивалник – богат избор от модели

В асортимента на нашия магазин ще намерите санитарна керамика. Предлагаме свободно стоящи мивки с рационализирана форма, които са заострени отдолу. Интересен вариант са и самостоятелните мивки с опростена, геометрична структура. Каним ви да се запознаете с пълното разнообразие и наличност. Гарантираме, че всеки модел е изработен от трайни и лесни за почистване материали. Благодарение на това можете да сте сигурни, че баня със свободно стоящ умивалник ще бъде удобна с високо естетична.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!