лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
Английски език layouts.de-at layouts.fr-be Български Xърватски layouts.sr-me Чешката република layouts.et layouts.fi Френски layouts.el Испански Xоландски layouts.en-ie Литовски латвийски Немски полски layouts.pt Руски Румънски layouts.sr Словашки layouts.sl украински унгарски Италиански

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Филтър

начин на отваряне
Плъзгащ механизъм (4)
Цвят на смесителя
Покажи всичко
Довършителни работи свързани с батерията
mat (4)
Размер на душ-кабината
100x100 (9)
Посока на филтрирането
индекс A-Z
  • индекс A-Z
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Душ кабини за стенен монтаж

ДКогато избирате оборудване за банята, е важно да вземете предвид собствените си нужди и техническите възможности на банята. Необходимо е да се обърне внимание на факта, че то трябва да бъде подредено по функционален начин и в същото време да радва окото. Стенните душ кабини съчетават високи полезни и визуални качества и са идеален избор за всяка баня. Те са подходящи както за малки помещения, така и ще бъдат ефектно допълнение към големите размери на вашата баня.

Стенни душ кабини – комбинация от класика и модерност.

В нашия асортимент ще откриете висококачествено оборудване за баня. Като компания производител ние се грижим всеки проект да бъде разработен в съответствие с актуалните тенденции и да включва решения, позволяващи комфорт при използване. Точно това предлагат нашите душови кабини за стенен монтаж, които се отличават с най-високо качество на производство и стилен дизайн.

Душ кабината за монтаж на стена е универсален избор за всяка баня. Страните на душ кабината се закрепват директно към стената, което дава възможност за много варианти на дизайн при ограничено пространство. Стенните душ кабини се предлагат както с геометричен дизайн, така и със заоблени форми. Можете да изберете версия, която е фиксирана директно към пода, или да изберете монтирана на стената душ кабина с душ корито. Въпреки семплия си дизайн, тези душ кабини се отличават с вкус, което ги прави перфектно съчетание както с модерен, така и с класически интериор.

Стенни душ кабини – луксозни продукти на достъпни цени.

Като компания производител можем да гарантираме, че всеки продукт отговаря на най-високите стандарти за качество. Предлагаме 3-стенни душ кабини, които ще отговорят на очакванията ви по отношение на функционалността и естетиката. Нашите стенни душ кабини:

- са изработени от безопасно закалено стъкло,
- включват иновативни решения, благодарение на които вратите са плътни и се отварят лесно,
- предлагат се в различни размери и стилове на завършване.

Можете да намерите душови кабини за монтаж на стена 80×80, както и други размери. Можете да избирате измежду различни видове конструкции и цветове на профилите. Каним ви да разгледате пълната колекция от душ кабини за стенен монтаж на REA.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!