лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

7 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
полски Английски език Немски Чешката република Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански layouts.et Xърватски латвийски Xоландски layouts.me Cръбски layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

КОД ЗА ОТСТЪПКАБАНЯ5

Филтър

дебелина стъклото
6 мм (63)
Довършителни работи на профилите
Покажи всичко
Размер на душ-вратата
100 (17)
Посока на филтрирането
Най-новият
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена
  • индекс A-Z

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Душ кабинни врати

В нашите бани все по-често се използва отделен душ като заместител на традиционна вана. Това решение позволява бързo и удобнo взимане на душ по всяко време. Модерните душ кабини са не само удобни за използване и практични, но и много стилни. Благодарение на това те перфектно се вписват в модерния стил на банята. Благодарение на огромното разнообразие от модели, можете лесно да изберете подходящия модел за всяко пространство – оптимален не само по отношение на размера или формата, но и на външния вид.

Подходяща душ кабина за всеки интериор

Независимо от размера и формата на стаята, изборът на правилната душ кабина не би трябвало да представлява проблем. Офертата на Rea включва както стандартни, така и по-рядко срещани форми и размери. Какви?

- В малките бани душ кабината 80×80 ще бъде идеална. Полукръглата форма ще спести още повече място в този случай.
- Малко по-голяма 90×90 душ кабина осигурява по-удобно къпане и благодарение на решения, използващи сгъваеми стени, тя може да бъде изключително функционална.
- Все по-често се избират правоъгълни модели, които изглеждат чудесно в съвременните аранжименти, като в същото време осигуряват повече пространство по време на къпането. Това решение осигурява широк диапазон от размери, например 80×90, 80×100 или дори 120×90 cm.

Преградни душ стени /walk-in, без душ корито и използване на канализация, вградена в пода (например линейна), също стават изключително популярни. Това е изключително естетическо и практично решение. Освен това, благодарение на преградни душ стени, можете почти свободно да оформяте пространството, създавайки свой собствен мечтано място за душ.

Душ кабини – оферта Rea Предложението на марката Rea включва редица решения, съобразени с разнообразните очаквания и нужди на клиентите. Всяка от нашите душ кабини е проектирана с оглед максимална издръжливост, солидност и функционалност, както и атрактивен дизайн, съобразен със съвременните тенденции. Препоръчваме ви да се запознаете с нашите предложения!

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!