лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
Английски език layouts.de-at layouts.fr-be Български Xърватски layouts.sr-me Чешката република layouts.et layouts.fi Френски layouts.el Испански Xоландски layouts.en-ie Литовски латвийски Немски полски layouts.pt Руски Румънски layouts.sr Словашки layouts.sl украински унгарски Италиански

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Филтър

дебелина стъклото
6 мм (61)
Довършителни работи на профилите
Покажи всичко
Размер на душ-вратата
100 (18)
Посока на филтрирането
индекс A-Z
  • индекс A-Z
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Душ кабинни врати

В нашите бани все по-често се използва отделен душ като заместител на традиционна вана. Това решение позволява бързo и удобнo взимане на душ по всяко време. Модерните душ кабини са не само удобни за използване и практични, но и много стилни. Благодарение на това те перфектно се вписват в модерния стил на банята. Благодарение на огромното разнообразие от модели, можете лесно да изберете подходящия модел за всяко пространство – оптимален не само по отношение на размера или формата, но и на външния вид.

Подходяща душ кабина за всеки интериор

Независимо от размера и формата на стаята, изборът на правилната душ кабина не би трябвало да представлява проблем. Офертата на Rea включва както стандартни, така и по-рядко срещани форми и размери. Какви?

- В малките бани душ кабината 80×80 ще бъде идеална. Полукръглата форма ще спести още повече място в този случай.
- Малко по-голяма 90×90 душ кабина осигурява по-удобно къпане и благодарение на решения, използващи сгъваеми стени, тя може да бъде изключително функционална.
- Все по-често се избират правоъгълни модели, които изглеждат чудесно в съвременните аранжименти, като в същото време осигуряват повече пространство по време на къпането. Това решение осигурява широк диапазон от размери, например 80×90, 80×100 или дори 120×90 cm.

Преградни душ стени /walk-in, без душ корито и използване на канализация, вградена в пода (например линейна), също стават изключително популярни. Това е изключително естетическо и практично решение. Освен това, благодарение на преградни душ стени, можете почти свободно да оформяте пространството, създавайки свой собствен мечтано място за душ.

Душ кабини – оферта Rea Предложението на марката Rea включва редица решения, съобразени с разнообразните очаквания и нужди на клиентите. Всяка от нашите душ кабини е проектирана с оглед максимална издръжливост, солидност и функционалност, както и атрактивен дизайн, съобразен със съвременните тенденции. Препоръчваме ви да се запознаете с нашите предложения!

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!