лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
Английски език layouts.de-at layouts.fr-be Български Xърватски layouts.sr-me Чешката република layouts.et layouts.fi Френски layouts.el Испански Xоландски layouts.en-ie Литовски латвийски Немски полски layouts.pt Руски Румънски layouts.sr Словашки layouts.sl украински унгарски Италиански

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

ДУШ СИСТЕМА за вграждане Rea Lungo Gold + BOX

ID: 5953
EAN: 5902557356959
SKU: REA-P4125
 • 495,00 лв
  Безплатна доставка при плащане с карта до 5/7 работни дни
 • -
  +
 • Избраният вариант вече не е достъпен.

  Уведомете ме, когато пристигне:

технически параметри
Montaż zestawu natryskowego: podtynkowy
Głowica: głowica ceramiczna + box
Mieszacz: dwufunkcyjny
Цвят на смесителя: Златен
Материал на изпълнение: Месинг
Системи на дюзи: Анти-Калк
Гаранция: 24 месеца
Type: Prysznicowa (bez wylewki)
В комплекта: вградена батерия, душ пита, профил/рамо за душ питата, маркуч 1500 мм, душ слушалка, дръжка за душ слушалка, Покритие, box
Производител: Rea
Описание

Бихме искали да ви представим нов модел от серията Lungo – предстенния комплект Lungo L.Gold. Благодарение на своята универсалност и невероятни естетически качества комплектът е отличен избор за собствениците на всяка баня. Модерната форма на елементите от мазилка е покрита 4 пъти с лазерно покритие от най-висококачествен емайл. Благодарение на тази технология смесителят е защитен от корозия, потъмняване и обезцветяване.

Комплектът включва дъждовен душ Ultra Thin 2mm с кръгла форма и диаметър 25 cm, смесител с открити и скрити елементи, тежест с ръкохватка и комплект точки. Комплектът Lungo е идеален за тези, които търсят нестандартни решения и искат да създадат оригинална и уникална баня според мечтите си.

Представеният комплект за скрита вана/душ Rea Lungo L.Gold gold+box е функционално устройство, което ще се окаже полезно във всяка баня. Този модел е оборудван с кран, дъждовен душ, слушалка за душ, маска за душ и комплект аксесоари за извършване на монтажа. Душ комплект се характеризира с висока устойчивост на повреди и дълготрайност благодарение на изработката си от неръждаема стомана. Заслужава да се отбележи и оригиналният дизайн и елегантната цветова гама, които ще бъдат идеалното допълнение към елегантния интериор.

инструкции и изтегляния

Продукти, които също могат да ви интересуват

  Бюлетин

  Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
  Регистрирайте се за бюлетина днес!