Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK
полски Английски език Немски layouts.cs Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански

Промо кодове:REA5

Филтър

Посока на филтрирането
Най-новият
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена
  • индекс A-Z

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Тапи и сифони за умивалници

Сифонът е съществена част от всяка санитарна и водна инсталация. Когато купувате сифон за умивалник, обърнете внимание на начина по който е произведен и неговия външния вид. Продуктът трябва да бъде с високо качество. Играе важна роля като отвежда използваната вода от умивалника, ваната или душа и по този начин предотвратява образуването на утайки и лоши миризми.
В нашия магазин ще намерите сифони за умивалници по избор. Препоръчваме сифони и клик-клак тапи, които са включени във всички комплекти. Отделните модели се различават по отношение на дизайн, размер и покритие. Има сифони за умивалници или такива, които позволяват свързване на допълнителни уреди към тях – например за източване на вода от пералната машина. Представяме функционални сифони с декоративни елементи, които се препоръчват за монтаж на видими места. Благодарение на декоративните златисти или черни цветове, сифоните за умивалници са елегантен елемент от интериора.

Сифони за умивалници в нашата оферта

За да отговорим на различните очаквания и изискванията на клиентите и интериорните дизайнери, ние сме подготвили богат избор от сифони. Благодарение на тях умивалникът ще работи надеждно. Ние предлагаме тапа клик-клак , т.е. комплект, който се състои от сифон, тапа, гайки и уплътнения, необходими за сглобяване и монтаж.

Тапа за умивалник click-clack се характеризира с:

- солидна изработка -използване на месингови елементи,
- 2-годишна гаранция на производителя,
- хром или черно покритие,
- предлага се със или без преливник.

Благодарение на висококачествените материали, всяка тапа клик-клак е устойчива на корозия. Не става мътна, когато се пръска с вода или друга мръсотия, достатъчно е да я избършете, за да върне оригиналния си вид и цвят.

Искате ли да си купите сифон за мивка ? Проверете офертите в нашия магазин и изберете подходящ продукт с доставка до дома.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!