Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK
полски Английски език Немски layouts.cs Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански

Промо кодове:REA5

Филтър

Посока на филтрирането
Най-новият
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена
  • индекс A-Z

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Вани и Паравани

Клиентите с тесни пространства често са принудени да правят компромиси по отношение на интериора. Кое е по-практично-вана или душ кабина. И двете имат своите предимства, но изборът не е лесен. В допълнение, индивидуалните предпочитания на членовете на домакинството може да затрудни избора още повече, особено когато някои предпочитат да вземат бърз душ, докато други обичат блажен релакс във ваната. В този случай ваната с душ параван може да бъде компромис и функционален вариант, който съчетава приятното с полезното.

Вана с параван – решение за нерешителните

Не е нужно да имате две бани, за да се насладите на енергиен душ сутрин или релаксираща вана вечер. Ваната с параван ще реши дилемата. Освен това не е нужно да правите допълнителни разходи, тъй като екранът може да бъде монтиран към ваната, която вече имате. Сред предимствата, които характеризират вана с душ параван , може да се посочат:

- функционалност,
- модерен дизайн,
- комбинация от вана и душ,
- лесен монтаж, който не изисква ремонтни дейности,
- широка гама от стилове.

Когато инвестирате във вана с параван , не е нужно да избирате между бърз душ или вана. С едно движение можете да превърнете ваната в душ кабина. Стената действа като бариера и предотвратява пръскането наоколо. Баня с вана с параван също е добър избор в домовете, където същото помещение служи и като тоалетна. Затваряйки паравана, ще си осигурите уединение по време на къпане и в същото време ще позволите на други членове на домакинството да използват банята.

Вана с параван – цена

В нашия магазин ще намерите артикули с различни спецификации и стилове. Разполагаме с паравани и профили или такива от прозрачно стъкло. Те се различават по цветове, размери и начин на използване. Можете да закупите само душ стена или комплект. Ние продаваме много модели вани, вариращи от класически до правоъгълни, свободно стоящи и ретро стил. Гарантираме ниски цени и професионални съвети.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!