лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
Английски език layouts.de-at layouts.fr-be Български Xърватски layouts.sr-me Чешката република layouts.et layouts.fi Френски layouts.el Испански Xоландски layouts.en-ie Литовски латвийски Немски полски layouts.pt Руски Румънски layouts.sr Словашки layouts.sl украински унгарски Италиански

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Филтър

дебелина стъклото
6 мм (30)
Довършителни работи на профилите
Покажи всичко
Размер на душ-вратата
100 (9)
Посока на филтрирането
индекс A-Z
  • индекс A-Z
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Плъзгащи врати за душ кабини

Душът е удобно решение за малки бани. Душовете се предпочитат заради тяхната функционалност и генерират значителни икономии, тъй като използвате необходимото количество вода. Ако решите за плъзгаща се врата за душ кабина, имате две решения: да сглобите готова конструкция или да направите душ сами. Във втория случай имате повече възможности за избор на отделни елементи за кабината.

Плъзгаща се врата за душ кабина – удобна и функционална

Изграждане на душ ниша и облицовката й с плочки е отлично решение за малки бани, благодарение на което можете да приспособите размера към съществуващите условия и да съгласувате целия интериор. Освен кранове или сифони, най-важният елемент в такива конструкции са плъзгащи се врати за душ. Тяхната задача е да отделят кабината от останалата част на банята, за да се избегне пръскането на вода наоколо. Защо плъзгащата се врата за душ-кабина е добър избор?

- Те са безопасни, защото са конструирани на стабилен стелаж;
- Те не заемат много място за разлика от люлеещите се врати;
- Предлагат се в различни дизайни и цветове;
- Те могат да бъдат адаптирани към размерите на нишата;
- Те могат да бъдат монтирани в душ – кабини без душ- корито.

Плъзгащите се врати за баня са специфичен вид продукт, тъй като се монтират в трудна среда. Поради тази причина те са изработени от закалено стъкло, устойчиви на счупвания. В допълнение, нашата оферта включва плъзгащи се врати за баня, които са покрити с EasyClean. В резултат на това те са лесни за почистване и устойчиви на петна и сапунени отлагания.

Широка гама от врати плъзгащи се за душ – кабини

Ние предлагаме плъзгащи се врати за душ -кабини в различни варианти и възможност за избор на профили, които отговарят на класическия и модерен интериор. Широка гама от продукти гарантира, че ще намерите *плъзгащи се врати , съобразени с вашите нужди. Моля, не се колебайте да разгледате нашите предложения.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!