лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
полски Английски език Немски Чешката република Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански layouts.et Xърватски латвийски Xоландски layouts.me Cръбски layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Филтър

дебелина стъклото
6 мм (30)
Довършителни работи на профилите
Покажи всичко
Размер на душ-вратата
100 (9)
Посока на филтрирането
индекс A-Z
  • индекс A-Z
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Плъзгащи врати за душ кабини

Душът е удобно решение за малки бани. Душовете се предпочитат заради тяхната функционалност и генерират значителни икономии, тъй като използвате необходимото количество вода. Ако решите за плъзгаща се врата за душ кабина, имате две решения: да сглобите готова конструкция или да направите душ сами. Във втория случай имате повече възможности за избор на отделни елементи за кабината.

Плъзгаща се врата за душ кабина – удобна и функционална

Изграждане на душ ниша и облицовката й с плочки е отлично решение за малки бани, благодарение на което можете да приспособите размера към съществуващите условия и да съгласувате целия интериор. Освен кранове или сифони, най-важният елемент в такива конструкции са плъзгащи се врати за душ. Тяхната задача е да отделят кабината от останалата част на банята, за да се избегне пръскането на вода наоколо. Защо плъзгащата се врата за душ-кабина е добър избор?

- Те са безопасни, защото са конструирани на стабилен стелаж;
- Те не заемат много място за разлика от люлеещите се врати;
- Предлагат се в различни дизайни и цветове;
- Те могат да бъдат адаптирани към размерите на нишата;
- Те могат да бъдат монтирани в душ – кабини без душ- корито.

Плъзгащите се врати за баня са специфичен вид продукт, тъй като се монтират в трудна среда. Поради тази причина те са изработени от закалено стъкло, устойчиви на счупвания. В допълнение, нашата оферта включва плъзгащи се врати за баня, които са покрити с EasyClean. В резултат на това те са лесни за почистване и устойчиви на петна и сапунени отлагания.

Широка гама от врати плъзгащи се за душ – кабини

Ние предлагаме плъзгащи се врати за душ -кабини в различни варианти и възможност за избор на профили, които отговарят на класическия и модерен интериор. Широка гама от продукти гарантира, че ще намерите *плъзгащи се врати , съобразени с вашите нужди. Моля, не се колебайте да разгледате нашите предложения.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!