Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK
полски Английски език Немски layouts.cs Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански

Промо кодове:REA5

Филтър

Посока на филтрирането
Най-новият
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена
  • индекс A-Z

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Вани

Самостоятелните вани са отлична алтернатива на традиционните модели за вграждане. Това е универсално решение, което може да се използва във всяка баня. Всичко това благодарение на факта, че самостоятелната вана е оборудвана със специална страна, която позволява да бъде преместена плътно към стената. Оптималната дължина на модела от 150 см гарантира комфорт. Дали такава голяма конструкция ще се побере във вашата баня? Няма проблем. Магазинът Rea предлага компактна ъглова вана с размери 80×80 cm. Има и вана с размери 90 х 90 см, която също е алтернатива. Нашите продукти са функционални и естетични. Те обикновено са с правоъгълна форма. Напоследък модните овални вани стават все по-популярни сред клиентите.

При проектирането на вани, сме положили всички усилия да гарантираме стилен дизайн и комфорт. Ето защо, освен модели със стандартен размер, нашето предложение включва и вани, характеризиращи се с ергономично профилиране, оборудвани с възглавнички, подлакътници и седалки.

Самостоятелни вани – решение на 21 век

Самостоятелно монтираните вани имат много предимства. Преди да се монтират, трябва само да се избере подходящо място с достъп до вода и канализация. Всяка, дори и най-евтината вана, е снабдена с тапа и дренажна тръба. За да я инсталирате на избраното място, всичко, от което се нуждаете, е ключ за регулиране на крачетата, силикон с дозатор и нивелир. Ваната е лесна за почистване. Всеки модел, независимо от параметрите, с които се отличава (напр. 80×80, 90×90 cm), се нуждае от редовна дезинфекция, която елиминира микроорганизми и варовикови отлагания.

Каним ви да се запознаете с предложенията в нашия магазин.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!