лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK
полски Английски език Немски layouts.cs Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански layouts.ee layouts.hr layouts.lv layouts.nl

:

Филтър

Посока на филтрирането
Най-новият
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена
  • индекс A-Z

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Линейни сифони

Самият душ без душ коритото изглежда много стилно и модерно и в същото време е удобен за използване. Това улеснява влизането и излизането от душ кабината, което може да бъде важно особено за хора с намалена подвижност. За да създадете такъв душ за ползване, линейният дренаж помага за ефективното предотвратяване на вода по пода, и в същото време дискретно е вграден в пода. Този тип отводняване се различава не само по размери, което им позволява да бъдат адаптирани към почти всяка подредба, но и по външен вид. Благодарение на това те могат перфектно да допълнят интериора на банята, добавяйки елегантност към нея

Линейно отводняване – практична и стилна баня
Линейният дренаж на водата се вписва идеално в минималистичните тенденции, забележими в много модерни бани. Премахването на душ коритото и използването на линейно оттичане има предимства като:

- универсалност – може да се използва в почти всяка баня, както у дома, така и в търговски обекти или хотели,
- елегантен външен вид,
- функционалност – лесно почистване на душа и околностите, както и удобството за ежедневна употреба,
- разнообразие – наличност на различни видове дренажни покрития.

Когато избирате линейните отводнители за вашия интериор, струва си да обърнете внимание на най-важните им параметри, като капацитет (способността за източване на определено количество вода в даден момент) или дълбочина на монтажа. Гаранцията също е важна, а за продуктите на Rea е 10 години!

Линейните отводнители Rea – стил и качество

Марката Rea предлага линейни канали , които лесно ще се впишат във вашия интериор. Те се различават по параметри, външен вид и цветове, но споделят отлично качество на изработка, което определя издръжливостта и функционалността им.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!