лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
Английски език layouts.de-at layouts.fr-be Български Xърватски layouts.sr-me Чешката република layouts.et layouts.fi Френски layouts.el Испански Xоландски layouts.en-ie Литовски латвийски Немски полски layouts.pt Руски Румънски layouts.sr Словашки layouts.sl украински унгарски Италиански

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Филтър

Цвят на смесителя
Покажи всичко
Тип дренаж
Покажи всичко
Дължина на отводняване (cm)
Покажи всичко
Посока на филтрирането
индекс A-Z
  • индекс A-Z
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Линейни сифони

Самият душ без душ коритото изглежда много стилно и модерно и в същото време е удобен за използване. Това улеснява влизането и излизането от душ кабината, което може да бъде важно особено за хора с намалена подвижност. За да създадете такъв душ за ползване, линейният дренаж помага за ефективното предотвратяване на вода по пода, и в същото време дискретно е вграден в пода. Този тип отводняване се различава не само по размери, което им позволява да бъдат адаптирани към почти всяка подредба, но и по външен вид. Благодарение на това те могат перфектно да допълнят интериора на банята, добавяйки елегантност към нея

Линейно отводняване – практична и стилна баня
Линейният дренаж на водата се вписва идеално в минималистичните тенденции, забележими в много модерни бани. Премахването на душ коритото и използването на линейно оттичане има предимства като:

- универсалност – може да се използва в почти всяка баня, както у дома, така и в търговски обекти или хотели,
- елегантен външен вид,
- функционалност – лесно почистване на душа и околностите, както и удобството за ежедневна употреба,
- разнообразие – наличност на различни видове дренажни покрития.

Когато избирате линейните отводнители за вашия интериор, струва си да обърнете внимание на най-важните им параметри, като капацитет (способността за източване на определено количество вода в даден момент) или дълбочина на монтажа. Гаранцията също е важна, а за продуктите на Rea е 10 години!

Линейните отводнители Rea – стил и качество

Марката Rea предлага линейни канали , които лесно ще се впишат във вашия интериор. Те се различават по параметри, външен вид и цветове, но споделят отлично качество на изработка, което определя издръжливостта и функционалността им.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!