Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK
полски Английски език Немски layouts.cs Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански

Промо кодове:REA5

Филтър

Цвят тоалетна чиния
Покажи всичко
Цвят
Покажи всичко
Посока на филтрирането
Най-новият
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена
  • индекс A-Z

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Комплект тоалетна чиния с биде WC

Хигиената в тоалетната обикновено се ограничава до използване на тоалетна хартия и измиване на ръцете. На пазара обаче има устройства, които правят използването на тоалетната седалка не само по-удобно, но и по-безопасно за вашето здраве. Става въпрос за тоалетна с биде – иновативно решение за малки бани.

Как работи тоалетната седалка с биде?

Бидето не е новост на пазара и в много страни е стандартно оборудване във всяка баня. Използва се за хигиена на интимните части след използване на тоалетната. Иновацията обаче е комбинацията от тоалетната чиния с биде , така че не е нужно да инсталирате две отделни устройства. Това решение не само подобрява комфорта, но и намалява консумацията на хартия, което е в съответствие с принципите за екологичен начин на живот. Други предимства, които характеризират тоалетната чиния с биде, включват:

- модерен дизайн,
- компактен размер,
- функционалност,
- грижа за хигиената,
- удобство,
- лекотата и поддържане на чиста тоалетна.

Това решение е идеално в малки бани, защото биде и тоалетна са в едно и не е нужно да ги монтирате по отделно или да ги свързвате към канализационната система.

Комплект биде и тоалетна – комбинация от комфорт и функционалност

Магазинът предлага санитарна керамика от различен вид и стил. В зависимост от вашите индивидуални нужди, можете да решите да закупите отделен комплект, който включва биде + тоалетна . Този вариант е удобен, когато имате голямо пространство. В други случаи препоръчваме компактен комплект биде с тоалетна в едно. Предлагаме санитарна керамика, изработена от най-качествени материали. При покупката получавате и стелаж с всички аксесоари за монтаж на тоалетната с биде . Възползвайте се от нашата оферта.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!