лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
полски Английски език Немски Чешката република Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански layouts.et Xърватски латвийски Xоландски layouts.me Cръбски layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si layouts.pt layouts.fi layouts.el

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

за нас Tutumi

За нас Tutumi

Tutumi – ЗА ДОМА, ЗА БАНЯТА, ЗА ВАС

Най-добрата дума за нашия магазин е „отворен”. Отворен за нови възможности, широк и разнообразен диапазон от продукти, но преди всичко отворен за нуждите и предложенията на нашите клиенти.

Знанията и опитът, които сме натрупали по време на изграждането на нашата марка, ни позволяват да гарантираме обслужване на клиентите на най-високо ниво. Вече ни се довериха над 500 000 души, което се влияе от фактори като най-високо качество на продуктите, безпроблемен контакт с клиента и много богат асортимент от продукти.

Доволните клиенти винаги се връщат – затова правим всичко, за да ви удовлетворим.
Марката Tutumi включва също марки като Bluegarden, Flexifit и Kigu.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!