лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
Английски език layouts.de-at layouts.fr-be Български Xърватски layouts.sr-me Чешката република layouts.et layouts.fi Френски layouts.el Испански Xоландски layouts.en-ie Литовски латвийски Немски полски layouts.pt Руски Румънски layouts.sr Словашки layouts.sl украински унгарски Италиански

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Филтър

Цвят
Покажи всичко
Отвор за преливане
Покажи всичко
Посока на филтрирането
индекс A-Z
  • индекс A-Z
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Комплекти

Струва си да се обърне голямо внимание на избора на умивалник, тъй като той е едно от най-често използваните оборудване за баня. Ето защо тя трябва да бъде удобна за използване преди всичко. Въпреки това незабележимият умивалник може да бъде и естетически елемент от дизайна на банята и дори да бъде уникална декорация. Всичко зависи от дизайна, който сте избрали. В офертата на Rea ще откриете, наред с други неща, много елегантни мивки за плот *, които са все по-популярен избор за стилен интериор. Това е перфектната комбинация от функционалност и шик, която може да украси и вашата баня!

*Умивалник с плот – идеален за дизайнерска баня

Умивалникът на плота е истински хит в интериорния дизайн през последните години. Причините за това са няколко. На първо място, тя е изключително декоративна сама по себе си и е много по-изразителна от мивката за вграждане. Огромната гама от дизайни, цветове и форми ви позволява да изберете наистина оригинално и интересно решение. Има мивки за баня с плот, които се предлагат в различни

- форма – напр. кръгла под формата на купа, правоъгълна, квадратна и дори неправилна;
- цвят – от класическо бяло до всички цветове на дъгата, включително черно или златно;
- материала, от който са изработени – керамика, камък или негова имитация, или дори стъкло;
- размер – както размерът на купата, така и масивността на самата конструкция;
- стил – предлагат се елементи в индустриален, бляскав, минималистичен, ретро и много други стилове.

На второ място, мивката за плот*, благодарение на своята форма, ви позволява да изложите внимателно подбрания плот. Освен това той работи много добре за ежедневна употреба.

Умивалници за плот Реа – нашата селекция.

Асортиментът на Rea включва голямо разнообразие от артикули, които се отличават с прецизна изработка и сензационен стил. Предлагаме големи и малки умивалници за плот, дълбоки и плитки, със заоблени и геометрични форми. Ако държите едновременно на естетиката и издръжливостта, умивалникът за плот Rea е идеалният избор.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!