лв

Използвайки уебсайта, без да променяте настройките на браузъра си, вие се съгласявате с използването на бисквитки. По всяко време, можете да промените настройките на браузъра си, които определят запазването им по всяко време.
Кликнете тук, за да научите повече за Политиката за бисквитките .

  OK

безплатна доставка при плащане с карта

0 лв.

доставка

10 дни

код за отстъпка

БАНЯ5

връщания

14 дни
полски Английски език Немски Чешката република Френски Литовски Руски Румънски Словашки унгарски Италиански Български украински Испански layouts.et Xърватски латвийски Xоландски layouts.me Cръбски layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

КОД ЗА ОТСТЪПКАrea5

Филтър

Цвят
Покажи всичко
Отвор за преливане
Покажи всичко
Посока на филтрирането
индекс A-Z
  • индекс A-Z
  • Най-новият
  • най-старите
  • най-ниската цена
  • най-висока цена

Твоят избор:

Изтрийте всичко

Комплекти

Струва си да се обърне голямо внимание на избора на умивалник, тъй като той е едно от най-често използваните оборудване за баня. Ето защо тя трябва да бъде удобна за използване преди всичко. Въпреки това незабележимият умивалник може да бъде и естетически елемент от дизайна на банята и дори да бъде уникална декорация. Всичко зависи от дизайна, който сте избрали. В офертата на Rea ще откриете, наред с други неща, много елегантни мивки за плот *, които са все по-популярен избор за стилен интериор. Това е перфектната комбинация от функционалност и шик, която може да украси и вашата баня!

*Умивалник с плот – идеален за дизайнерска баня

Умивалникът на плота е истински хит в интериорния дизайн през последните години. Причините за това са няколко. На първо място, тя е изключително декоративна сама по себе си и е много по-изразителна от мивката за вграждане. Огромната гама от дизайни, цветове и форми ви позволява да изберете наистина оригинално и интересно решение. Има мивки за баня с плот, които се предлагат в различни

- форма – напр. кръгла под формата на купа, правоъгълна, квадратна и дори неправилна;
- цвят – от класическо бяло до всички цветове на дъгата, включително черно или златно;
- материала, от който са изработени – керамика, камък или негова имитация, или дори стъкло;
- размер – както размерът на купата, така и масивността на самата конструкция;
- стил – предлагат се елементи в индустриален, бляскав, минималистичен, ретро и много други стилове.

На второ място, мивката за плот*, благодарение на своята форма, ви позволява да изложите внимателно подбрания плот. Освен това той работи много добре за ежедневна употреба.

Умивалници за плот Реа – нашата селекция.

Асортиментът на Rea включва голямо разнообразие от артикули, които се отличават с прецизна изработка и сензационен стил. Предлагаме големи и малки умивалници за плот, дълбоки и плитки, със заоблени и геометрични форми. Ако държите едновременно на естетиката и издръжливостта, умивалникът за плот Rea е идеалният избор.

Бюлетин

Бъдете в крак с нашите предложения, промоциите и специални оферти!
Регистрирайте се за бюлетина днес!